Muhu muinaskultuur Tihuse kaudu maailma

Muhu muinaskultuur Tihuse kaudu maailma

IMETLEGEM NENDE INIMESTE HINGESÄRA, KES ON AIDANUD SEDA TAMMEPUUD LEIDA JA HOIDA: Tihuse talu peremees Martin Kivisoo on rahul, kutsudes külalisi tammepuu all muinaskultuuriradadele.
Foto: Aare Laine

Muhulastest on palju kirjutatud. Imetletud ja kiidetud nende töökust ja ilumeelt. Suured kirjamehed on muhulaste tegemisi nii hästi kirjeldanud, et nende raamatute lugejail jääb mulje, nagu saanuks nad sellest armsast saarest ja saareelanikest peaaegu kõik teada.

Ometi pole veel keegi ühe kange Muhumaa mehe Martin Kivisoo mitmekülgset tegevust nii ettevõtjana kui ka pärimuskultuuri edasikandjana ja õpetajana raamatusse raiunud. Tõsi küll, Tihuse hobuturismitalu peremehest on perioodikas ilmunud sadakond artiklit nii kohalikes kui ka üleriigilistes väljaannetes. Ka välismaa ajalehtedes ja -kirjades.
Selle kevade mahlakuu 24. päev, mil Tihusel avati muinaskultuurikohvik, andis taas põhjust ettevõtlikust taluperemehest kirjutada.

Loe edasi värskest Saarte Häälest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)