Juhtkiri: Turismihooaeg on alanud!

Juhtkiri: Turismihooaeg on alanud!

 

Suvi läheneb, turismihooaeg on juba alanud. See algas Vallikraavi paadiralliga ja mujalt tulevad uudised näitavad seda, et üha rohkem hakatakse Saaremaa vastu huvi tundma laias maailmas. Venelastele saab iga päevaga selgemaks, et turistidele mõeldud naudingud on neile kättesaadavad palju lähemal, kui nad seni harjunud on. Lisaks tasemel teenindus ja soodsad hinnad. Ka see, et Saaremaa-lend ei kesta kaua, on meile plussiks.

Hea, et võõramaalased oskavad omas kodus ära nimetada ka meie turismiobjekte ega piirdu vaid spaades kümblemisega. Ja vahva oli lugeda, et jaapanlastele hakkas “Saaremaa valss” nii väga meeldima, et läksid järgmisel päeval kaubamajas CD-sid ostma.

Meie linn peab oma 447. ja kuurordi 170. sünnipäeva. Anname siinkohal edasi ka Saarte Hääle õnnesoovid. Täname kõiki, kes on kaasa aidanud meie tuntuks tegemisele ükskõik millises maailmajaos! Küllap on olemas veel sadu miljoneid inimesi, kes Saaremaal pole käinud ja need kõik tuleb aja jooksul siia meelitada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)