Nael: Häälte Saar rokib!

Nael: Häälte Saar rokib!

 

Nüüd on see siis tehtud. Oma Saar muutub Saarte Hääleks. Vähemasti ei pea mina oma rubriiki muutma kruviks, poldiks või mutriks. Aga see selleks. Mul tekkis uue lehenimega seoses hoopis üks üllam ja lennukam idee.

Teada on, et Saaremaa otsib endale juba pikemat aega tunnust. Viimati käidi välja üks pilt, kus peal oli koolend kala ja mingi propeller. Ei tea, kas sellega viidati kehvadele kalavarudele ja sellele, et ruhnlased ei saa korralikult lennukiga sõita, aga vahet pole. Märk märgiks, aga lause on oluline. “Mereline tarkus” kõlab sedasi, et meri on põlvini, ja “Meretäis saari” on juba keeleliselt vale, sest meri ei saa saari täis olla, sest kui see oleks saari täis, siis poleks merd.

Edasi loe viimasest Oma Saarest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)