Enn Laanemäe: tervisesporti tuleb teha iseendale

Enn Laanemäe: tervisesporti tuleb teha iseendale

HEA: Enn Laanemäe ei varja heameelt otsuse üle hakata aktiivsemalt sporti tegema. Elul on nüüd hoopis teine kvaliteet.
Foto: Raul Vinni

Saaremaa ühisgümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja, maakonna edukaim korvpallitreener ja nüüd ka Kuressaare linnavolikogu liige Enn Laanemäe ei häbene öelda, et eelmise aasta septembris võttis ta kätte ja hakkas kaalulangetamise eesmärgil aktiivselt tervisesporti tegema.

Seni oli Ennu sporditegemine piirdunud nädalas paar korda korvpalli mängimisega. Siis hakkas ta tundma, et 117 kiloga ei ole just kerge elada. Septembrist otsustas mees end käsile võtta – nagu ta ise ütleb: “Plaks, nüüd aitab, ei viitsi enam niimoodi olla!” Ning seadis sammud terviseparki. Naerdes räägib ta nüüd, et väike motivaator oli ka see, et ta lubanud endale: enne ei meki ühtegi õllelonksu, kui kaaluseier näitab vähemalt 99,9 kilogrammi. (Ette rutates võib öelda, et lonksu õlut lubas ta endale detsembri keskpaiku.)

Seda ja teisi tervisesporti puudutavaid lugusid saad täismahus lugeda reedesest Oma Saarest.

Telli leht siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 211 korda, sh täna 1)