Juhtkiri: Nimi meest ei riku

Juhtkiri: Nimi meest ei riku

 

Teisipäevast siis on asjad jälle veidi teistmoodi, kuid samas ikka ka vanamoodi. Lehe päises asendab nime Oma Saar uus nimi Saarte Hääl, ja kogu lugu. Ütleb ju vanasõnagi, et ega nimi meest riku. Lihtsalt ise pead mees olema.

Meil on hea meel, et meie uue nime pakkus välja rahvas. Tuleb tõtt tunnistada, et nimi Saarte Hääl käis läbi ka toimetusesisestes aruteludes uue nime üle. Seega võib siis öelda, et meie lugejad mõtlevad samamoodi kui meie või meie mõtleme nagu lugejad. Aga vaata, kuidaspidi tahad, kena on see ikkagi, et nii on.

Saarte Hääl pole uus tulija. Olgu ajalugu milline tahes, kuid siiski märkis Saarte Hääle taasilmumine 22 aastat tagasi uusi tuuli, uut mõtlemist, uut ajastut kohalikus ajakirjanduses. See kõik on meile ainult julgustuseks, et Saarte Hääl saab Oma Saarest vaid paremaks minna.

Elu läheb iga päevaga aina huvitavamaks ja põnevaid teemasid jagub. Just neid, lugeja, leiad sa varsti Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)