Lühidalt spordist

PURJETAMINE: Prantsusmaal Hyères’is toimuval purjetamise maailmakarikaetapil oli Saaremaa Merispordi Seltsi purjetaja Kaarel Kruusmägi Laser Standard klassis üleeile sõidetud esimeses sõidus oma grupis 11. kohal. Teises sõidus katkestati sõit kolmveerand distantsi peal tuule vaibumise tõttu. Kruusmägi oli tol hetkel 7. kohal. “Nüüd tean, et vaikse tuulega kannatab siin kõigiga võidu sõita,” kirjutas Kruusmägi oma blogis, viidates oma vähesele kehakaalule, mis tugevama tuulega annab eelise raskematele konkurentidele.

JALGPALL: FC Kuressaare mängis laupäeval Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste meistriliiga viimase ringi kohtumises 0 : 0 viiki Viljandi Tulevikuga. Sama meeskonnaga avatakse laupäeval mängude hooaeg ka kodusel Kuressaare linnastaadionil.

RATTASPORT: Pärnus laupäeval sõidetud Pärnu tänavasõidus, mis oli ka Eesti kriteeriumisõidu meistrivõistluste 2. etapp, oli M18 klassi võitja Mihkel Räim, teine oli Jörgen Matt. M16 klassis võitis Oskar Nisu, kes esindab küll klubi CFC värve. M12 klassis oli kolmas Karl-Patrick Lauk.

KERGEJÕUSTIK: Saarlanna Renna Järvalt läbis üleeile joostud Hamburgi maratoni ajaga 3:49.13, millega sai naiste arvestuses 414. koha. Kokku oli naisi 2941.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)