Kuhu minna

Teisipäev, 27. aprill

KINO
Divas kl 16.55 ja kl 19 Kuidas taltsutada lohet. Pilet 50.–

TEATER
Kuressaare kultuurikeskuses kl 12 Rakvere teatri lasteetendus Kaval-Ants ja Vanapagan. Lavastaja Erki Aule, kunstnik Erki Kasemets, liikumisjuht Kati Kivitar, muusikaline kujundaja Tarmo Kesküll. Osades Volli Käro ja Velvo Väli. Pilet 60 kr, müügil kultuurikeskuses.
Kuressaare Linnateatris kl 19 Rakvere teatri etendus Kui Harry kohtas Sallyt. Pilet 150.– / 120.– / 100.– / 80.–

ÜRITUS
Mönusas Villemis kl 21 kevadviktoriin Kes keda. Viktoriin koosneb 5 etapist, millest kirja läheb 4 paremat. Võistkonnas võib olla 1–8 liiget. Etappide kestel võivad meeskonna liikmed muutuda, kuid kapten ja võistkonna nimi peavad jääma läbi viie etapi samaks. Ühes etapis esitatakse 25 küsimust, mis on omakorda jaotatud 5 alateemasse – ajalugu, muusika, sport jne. Küsimusi on igale maitsele ja erineva raskusastmega. Paljude küsimuste juures on antud vastuste variandid, seega on olemas tõenäosus ka vastuse mitteteadmise korral õigesti vastata:)! Iga õige vastus annab ühe punkti. Boonuspunkte on võimalik koguda etapist osavõtuga (5 p) – seega ei lõpeta nulliga ükski võistkond! Ühes etapis on võimalik saada kokku 30 punkti. Auhinnad panevad välja ajaleht Oma Saar ja Grand Rose SPA. Viktoriini tutvustav link: www.youtube.com/watch?v=nAaHyu_dMa8&feature=player_embedded .

Kolmapäev, 28. aprill

KINO
Divas kl 16.55 ja kl 19 Kuidas taltsutada lohet. Pilet 50.–

ÜRITUS
Kuressaare kultuurikeskuses kl 20 Jazz del Mar koostöös Jazzkaarega: Eyolf Dale, UMA & Andi Pupato. I osas Eyolf Dale – klaver (Norra), II osas UMA & Andi Pupato (Eesti-Šveits). Aleksei Saks – trompet ja corno da caccia, Robert Jürjendal – kitarr, live-elektroonika, Andi Pupato – trummid ja muud löökpillid. Piletid eelmüügist 100.– /125.–, samal päeval 125.– / 150.–, müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti ja Kuressaare kultuurikeskuses.

SPORT
Marientali tee 27A kl 17.30 kabehooaja eelviimane kiirturniir.
Kuressaare gümnaasiumis Saare mk meeste võrkpallimeistrivõistluste 5.–7. koha mängud: kl 18.30 KG vs. Kaarma. Korraldab Saaremaa võrkpalli liit.
Kuressaare kunstmuruväljakul Eesti A-klassi jalgpallimeistrivõistlused: kl 16 FC Kuressaare vs. Jõhvi JK Orbiit.


Teatri eelinfo

Eesti Improteater hakkab vastu majandusmelanhooliale!
Eesti Improteatriks koondunud rühm noori teatriprofessionaale jõuab aprilli lõpus oma uue kavaga “IMPROgress” ka Saaremaa publiku ette. Näitlejatreeningule lisandunud koostöö- ja kompositsiooniharjutused aitavad trupi tippvormi viia, mis lubab näidendit stseenikaupa improviseerida, lähtudes vaid ühest publikult inspiratsiooniks küsitud sõnast. Sest alguses oli sõna…

Eesti Improteater läheb tagasi teatri lätete juurde ja lisab loomise rõõmule elukutseliste oskused. Helsingi improteatri Stella Polaris asutajaliikme Jarmo Hyttineni meistriklassi viimane nädal toimub seekord Tartus, kus uusi võtteid lõpuni lihvitakse.
Seekord astume vastomandatud improtehnikatest kavaga “IMPROgress” mentaalsele surutisele vastu: 29. aprillil kell 19 Kuressaare gümnaasiumis ja 30. aprillil kell 19 Kuressaare Linnateatris.

Improvisatsiooniteater on teater ilma käsikirjata. Me ei õpi pähe ammulahkunud klassikute kirjapandut, vaid usaldame etendustel publiku ja trupi loomevõimet. Seetõttu on iga meie etendus esi- ja ainuetendus. Kogu maailmas hinnatud ja armastatud meelelahutuslik teatriprintsiip on leidnud tee eesti publikuni.

Mängivad erikoosseisudes: Rednar Annus, Virko Annus, Erki Aule, Mairi Jõgi, Rauno Kaibiainen, Merilin Kirbits, Tiina Klooster, Natali Lohk, Maarika Mesipuu, Kati Ong, Maarius Pärn. Lavamuusik: Tarvo Krall, Reet Kõiv või Indrek Tamm. Valgustaja: Viljar Tölp.
Piletid (50.–/75.–) Piletilevist ja enne etendust kohapealt. Lähem info Eesti Improteatrist www.improteater.ee .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)