Põduste lasteaiast sai Tuulte Roosi lasteaed (2)

Põduste lasteaiast sai Tuulte Roosi lasteaed

20 AASTAT HILJEM: Kunagi kuulus Tuulte Roosi lasteaed Saare Kalurile, kandes toona nime Põduste lasteaed.
Foto: Peeter Kukk

“Igati vahva, justkui mõne klantsajakirja lehekülgedelt pärit sisekujundaja Heli Kivi nuputatud ja Vätta puidu-tsehhis valmistatud mööbel,” märkis ajaleht Saarte Hääl 24. aprillil 1990, pidades vajalikuks vaid pildiallkirjaga ära märkida Kuressaare linna uue lasteaia avamist.

Et tegemist oli toona ametkondliku lasteaiaga, ametlikult siis ennekõike kalurikolhoosi Saare Kalur töötajate lastele mõeldud päevakoduga, andis Saare Kaluri oma infoleht samuti pildireportaažis teada, et “Põduste lasteaed tegi uksed lahti 22. aprillil”.

Kuna avaldatut on vähe, aitasid seda algusaega meenutada lasteaia töötajad Lea Õispuu, Koidu Jalak, Tiina Martinson, Hille Saarlaid, Iti Koppel ning juba hoone projekteerimise juures olnud juhataja Helle Karu.

Edasi loe laupäevasest Oma Saarest.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 82 korda, sh täna 1)