1. mail oodatakse Saare maakonnas tööle 2462 talgulist (6)

1. mail oodatakse Saare maakonnas tööle 2462 talgulist

TALGUTRADITSIOON: Kui kolm aastat tagasi alustati prügikoristamisega, siis tänavu saab igaüks kas ise päris oma talgu korraldada või sõpradele appi minna.
Foto: Peeter Kukk

1. mail toimuvale Teeme Ära talgupäevale registreerimine kulgeb tõusvas tempos. Saare maakonnas oli eile südapäevaks 76 talgupaigale oodatavast 2462 talgulisest registreerunud kolmandik, ütles talgupäeva Saare maakonna koordinaator. Aga need numbrid muutuvad kui mitte tundide, siis päevadega küll. Eilse-üleeilse päeva jooksul lisandus Saaremaal veel neli talgupaika. Nii et kui mõte tuleb ja tahtmist on – miks mitte!

Töötegemise kohti on Saare maakonnas väga palju. Nii peaks igaüks endale sobiliku paiga leidma – olgu siis asupaika või töö iseloomu arvestades. Ning tasub silmas pidada sedagi, et talgute korraldajad on välja mõelnud kõiksugu toredaid “boonuseid” – olgu selleks siis talgusupp, muusika, pidu või lausa ekskursioon. Kindlasti tasub uurida www.teemeara.ee lehekülge, sest napp leheruum kahjuks ei võimalda kogu infot meie 76 talgupaiga kohta avaldada.

Lõviosa ees ootavatest talgutest toimub Harjumaal – seal on registreeritud 183 talgukohta, kuhu oodatakse appi kokku üle 8000 kätepaari. Harjumaale on kõige lähemal Pärnumaa oma 84 talgukohaga, kuid palju ei jää maha ka Lääne-Virumaa, Saaremaa ja Tartumaa, kus kõikjal üle 70 erineva töö ja toimetamise 1. mail abilisi ootab.

Edasi loe laupäevasest Oma Saarest.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)