Lumehanges metsanotsu tõi preemia (3)

Lumehanges metsanotsu tõi preemia

Foto: Karl Eik Rebane

Oma Saar kirjutas eelmise aasta lõpul Kuressaare koolipoisist Karl Eik Rebasest, kel õnnestus Sõrves jäädvustada pildile lumevalli kinni jooksnud metssiga.

Teine pilt samast fotoseeriast “Lumine siga” tunnistati möödunud nädalavahetusel Tallinnas Solarise keskuses Nokia kontserdisaalis Looduse Aasta Foto 2010 konkursi auhinnagalal laste tehtud loomapiltide kategoorias 1. koha vääriliseks.

Samas kategoorias märgiti ära ka Karl Eik Rebase õnnestunud tabamused lindudest – “Tuttvart” ja “Väänkael”. Lootustandva noore fotograafi töid tunnustati loodusfoto konkursil ka mullu, siis sai noormees preemia linnufoto eest ning ära märgiti tol korral ka tema pilt rannakivide vahel askeldavast hülgepojast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)