Orissaare noored näitlejad said Kooliteatril 2010 laureaaditiitli (2)

Reedel ja laupäeval Põltsamaal toimunud põhikooli riigifestivalil Kooliteater 2010 tunnistati Orissaare noored näitlejad, kes esindasid Saare maakonda Mo-teatri lavastusega “Inimese areng võrdub igavikuga, kus mistahes kõrgus võrdub sügavikuga”, Jan Teevet, Krete Sema, Merily Porovart ja Taavi Teevet laureaaditiitli vääriliseks. Jan Teevet sai tänukirja särava osatäitmise eest.

Kohal olid lisaks Tallinna ja Tartu linnale kõigi maakondade esindajad, kokku 17. Etendusi vaatas žürii koosseisus Andres Puustusmaa, Aleksander Eelmaa ja Kristiina Oomer Eesti harrastusteatrite liidust. Žürii üksmeelne arvamus oli, et festivali etenduste tase oli üle keskmise. Aleksander Eelmaa kommentaar Orissaare noortele: “Eluterve huumoriga terviklik etendus.”

Sel ajal, kui juhendajad said žüriilt tagasisidet, nautisid õpilased osalemist improteatri etüüdides. Lõpetamisel anti välja kiidukirju ja eripreemiaid ning viis laureaaditiitlit.
“Oli väga õpetlik ja elamusterohke nädalavahetus. On suur rõõm, et Mo-teatri selle seltskonna viimane festival läks nii edukalt,” lausus Mo-teatri juhendaja, Orissaare gümnaasiumi huvijuht Mare Noot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)