Lümanda volikogu läheneb rahvale (7)

Lümanda vallavolikogu pidas eile oma esimese istungi rahvale lähemal, Taritu rahvamajas. Volikogu esimehe Mart Maastiku sõnul oli neilegi üllatus, et volikogu istungist huvitus ligi 30 inimest nõnda palju, et seda rahvamajja vaatama-kuulama tuli.

“Inimesed said pärast volikogu istungit meile ka küsimusi esitada,” ütles Maastik, kelle sõnul koorus kõige põletavama teemana välja vallateede korrashoiu küsimus. “See on raske teema, sest meil on teederaha alles vaid 120 000 krooni.”

Maastik peab sellist väljasõiduistungit oluliseks, et ei tekiks asjatuid kirgi üles kütvaid internetikommentaare ja klatši, tema sõnul on “inimestel parem, kui nad saavad vallavõimudega otse suhelda”.
Seda, kus toimub järgmine Lümanda volikogu istung, Maastik eile veel öelda ei osanud. Kindlasti lähevad nad mõnda teise paika vallas, kus inimestele lähemal olla.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)