Juhtkiri: Uskumatu lugu (2)

Juhtkiri: Uskumatu lugu

 

On tõepoolest uskumatu lugu, et leheveergudele jõudnud leivaviilust leitud klaasikild pärines pagari prilliklaasist. Vahel lihtsalt juhtub kummalisi asju ning neid ei saa välistada ka ülirange kontroll.

Teisalt on juhtunu ka inimlik, sest mis sa hing siis ikka teed, kui prillid ninalt taignasse potsatavad ja sealt “segumasinast” neid vaevalt enam kätte saabki. Tõenäoliselt on see hetke küsimus. Ja isegi see, et prillideta jäänud pagar praeguses majanduslikus olukorras oma äpardust tunnistada ei julge, on inimlik. Ehkki talle on lubatud, et repressioone ei järgne, kuid mine tea…

Sestap tasubki olla ettevaatlik ja enne suutäie ampsamist näiteks võileivale enne pilk peale visata. Sest mine tea…

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)