Nael: Hipidel on kevad südames

Nael: Hipidel on kevad südames

 

Aprilli keskpaik meelitas kevade välja ning enne veel, kui floora end priskemaks punnitama jõudis hakata, sulasid lumehunnikute alt välja kohalikud hipid.

Vaatasin juba mineva nädala lõpul, et lilli pole just ülearu palju, aga lillelapsi kõik kohad täis. Kohalikel hipidel on kevad südames.
Seadsin siis sammud kohalike hipide kommuuni poole, kus vana habetunud Kraavik mööda veel kulust murulappi roomates endale maahõngu sisse imes. Tüüp oli maanestest ja -aurudest juba nii pilves, et ei jaganud muust maailmast ööd ega mütsi.

Suur rahvas oli sedakorda kevadpäikest tervitama tulnud. Teiste seas silkas mööda uulitsat vikerkaarevärvilisi linte lehvitades vana tuttav T. Kasanova, vaadates õndsal pilgul Tiidu Surve sügavatesse silmadesse, kust armunud päikesekiired maailma kõiksuse sügavamatesse soppidesse peegeldusid.

Loe edasi laupäevasest Oma Saarest.

Telli Oma Saar internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)