Kiida teenindajat (8)

Kiida teenindajat

STÜ KIHELKONNA POE SÄRASILMNE KOLLEKTIIV: Vasakult Mare Koppel, Kaire Hallik, Raja Gumanenko ja Sveta Šilo. Pildilt puudub puhkepäeva pidanud Helme Laidma.
Foto: Peeter Kukk

Grupp pärnakaid on kirjutanud Saaremaa tarbijate ühistu Kihelkonna kaupluse kollektiivist nii: “Sõbralikud, abivalmis ja toredad inimesed. Kohe rõõm on seal poes käia. Nende juurde võiks viia noori müüjaid õppima, kuidas olla hea teenindaja.”

Eile hommikupoole, kui Oma Saar Kihelkonnal käis, oli parkla autosid ja pood rahvast täis. Kiire sagimise vahelt saime müüjad korraks ka rivisse, et pilti teha.

Poe juhataja Mare Koppel ajakirjanikule: “Ilmselt saite just praegu ise ka veenduda, et õigust räägitakse ju. Meie töötajad on tõesti head suhtlejad, sellist kollektiivi juhtida on lausa mõnu. Keegi ei virise ega ole kunagi vingus näoga. See on müüja töös hästi oluline. Kui meile juhtub aga poodi tulema mossis näoga klient, siis läheb ta siit alati naerulsui uksest välja. Viieliikmelisest kollektiivist kolm on need, kes on ka kunagi varem samas poes töötanud ja siis tagasi tulnud.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 166 korda, sh täna 1)