Mügri otsis Valvelt pelgupaika (3)

Mügri otsis Valvelt pelgupaika

Foto: Valve

Kui möödunud kevadel leidis piirivalvelaeval Valve endale turvalise ööbimiskoha noor viigerhüljes, kellele meeskond andis nimeks Kadett Holger, siis sel kevadel on Valvelt pelgupaika otsinud vesirott. Vesirott oli peitu pugenud operatiivpaadi alla ning leiti sealt, kui paat oli vaja vette lasta.

Rott tõmbas seepeale ümber laeva paar kiiremat tiiru krooli ja ronis siis uuesti Valvele tagasi. Piirivalvurid üritasid külalist uuesti vette tõrjuda ning väikese madina käigus näksas loomake üht meeskonnaliiget kergelt käest, sukeldus seejärel ja võttis kursi maismaa poole.
Püsipesa pole mügri endale laevas siiski sisse seadnud – vesirotid on üldiselt pelgliku loomuga tegelased.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 84 korda, sh täna 1)