Lühidalt spordist

KERGEJÕUSTIK: Genro Paas püstitas nädal tagasi Audentese SK vasaraheitevõistlustel uue isikliku ja ühtlasi ka Saaremaa rekordi 59.33 ning saavutas 3. koha. Teised kaks mõõtmisele läinud katset olid 58.50 ja 59.18. Senine rekord oli eelmisel aastal heidetud 56.15.

KULTURISM: Tallinnas toimunud Reval Cup 2010 võistlustel saavutas saarlane Taavi Põri meeste kulturismi kategoorias absoluutse teise koha.
Noorte kulturismis saavutas absoluutse teise koha Timo Noot.

JALGRATTASPORT: Pühapäeval, 11 aprillil startis Eesti juunioride koondis esmakordselt mainekal Paris-Roubaix’ ühepäevasõidul, mis oli ühtlasi juunioride rahvuste karika esimene etapp. Koondise koosseisus startisid ka Viikingi klubi esindajad Mihkel Räim ja Jörgen Matt. Raskete ja ohtlike munakivilõikudega võidusõidul jõudis finišisse vaid kaks eestlast: Timmo Jeret 50-ndana ja Mihkel Räim 64-ndana.

PURJETAMINE: Lugano järvel Šveitsis 8.–11. aprillini kestnud Euroopa karikavõistluste teisel etapil Laser-klassi purjetamises oli Laser 4,7-l Rene Riim kokkuvõttes 29., Rimo Timm 39. ja Gert Poopuu 45.
Laser Radialil tabas ebaõnn Liina Kolki, kel purunes mast. Kokkuvõttes lõpetas ta võistluse 56. kohaga. Aksel Artus oli 47. ja Siim Ots 52.
Eile alustasid Laser-klassis purjetajad Euroopa karikavõistluste kolmandal etapil Torboles Itaalias. Lisaks Luganos võistelnutele asus starti ka Laser Radialil sõitev Kaarel Kruusmägi.

JALGPALL: Meistriliiga 7. voorus kaotas FC Kuressaare Tallinna FC Florale 0 : 4.
Hooaega alustanud naiskond kaotas esiliigas 0 : 6 Pärnu JK duublile ning meeste III liigas mängiv Saaremaa JK kaotas hooaja esimeses mängus 0 : 1 Kernu Kadakale.
Saaremaa JK aaMeraaS kaotas II liiga hooaja avakohtumises 2 : 4 FC Flora Kehtna meeskonnale.

VÕRKPALL: Mihkel Tanila ja Timo Tammemaa said Eesti juunioride koondise koosseisus Portugalis toimunud EM valikturniiril neljanda koha. Eesti võitis 3 : 0 Soomet ja 3 : 0 Horvaatiat. Türgile kaotati 0 : 3 ja Portugalile 1 : 3.


Teade

Saare maakonna meistrivõistlused maastikujooksus toimuvad teisipäeval, 20. aprillil Kuressaare tervisepargis. Võistluse algus kell 18, registreerimise algus kell 17.30 võistluspaigas. Distantsid: naised ja N 35 4000 m, mehed ja M 40 6000 m.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)