Saarlanna sattus täiesti seaduslikult mitmikabiellu (video) (3)

Ühes vaikses Jõgevamaa külas elas aus põllumees, kolme lapse isa ja vanaisa Arvo Liivamägi, vahendas ETV saade Pealtnägija. Tegelikult oli mees juriidilise kurioosumi tõttu 28 aastat korraga abielus kahe naisega Eesti eri otstes.

Esimesest naisest, saarlanna Eha Liivamäest jäi Arvol vahepeal jõustunud seadusemuudatuse tõttu ametlikult lahutama. Selle saladuse viis mullu 66 aasta vanuselt surnud mees hauda ja asi tuli välja alles pärandi jagamisel.

Rahvastikuregistri andmetel oli Arvo kõige kauem topeltabielus olnud inimene Eestis, kuid ilmselt pole üldse ta ainuke. Notarite Koda teatas omalt poolt aga, et on valmis tegema ettepaneku seadusemuudatuseks, et selliseid absurdseid olukordi enam ei juhtuks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)