Urmas Velleste süüdistab eksi Lehmakommiretsepti varguses (17)

Urmas Velleste süüdistab eksi Lehmakommiretsepti varguses

 

Nostalgilise Rakvere lehmakommi ainulaadne retsept on varastatud – sellise kuriteoavalduse esitas Põhja ringkonnaprokuratuuri ärimees Urmas Velleste, kelle väitel on varguse taga tema endine elukaaslane või naise sõbrannad.

Kuressaares suure hurraa ja turunduskampaaniaga kommitootmist alustanud ning mullu oktoobris töötajaile ja toorainetarnijaile võlgu jäädes kuulsusetult lõpetanud Velleste rääkis Postimehele, et kommiretsepti teab Eestis vaid paar inimest.

Ta ei osanud pakkudagi, kui suur selle materiaalne väärtus olla võiks.
“Mitte keegi ei tea, millises järjekorras selle lehmakommi keetmisel katlasse koostisaineid lisada, kui kaua teatud etapil mingit ainet keeta tuleb ja millal uusi komponente lisada tuleb.
Lisaks veel see, et kust täpselt neid tooraineid ostma peab,” rääkis Velleste Postimehele.

Velleste väitel sai ta retsepti omanikuks, töötades endises Rakvere leivakombinaadis, mis pankrotti läks: “Ütleme nii, et mul õnnestus see lihtsalt meelde jätta, ja see on üks väheseid positiivseid kogemusi mul sellest ettevõttest.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 167 korda, sh täna 1)