Salapärane tabalukustatud kivi jahisadama muulil (20)

Salapärane tabalukustatud kivi jahisadama muulil

 

Oma Saare lugeja saatis toimetusele foto Kuressaare jahisadama muuli tipust avastatud kummalisest kivist, mis peitis endas tabalukuga kinnitatud läbipaistvat plastmasskarpi. Karbist omakorda paistis kokkumurtud paberileht.

“Neljakandiline tabalukuga kivi oli Titeranna poolses muuli otsas, nii meetri jagu veepinnast,” kirjeldas kivi leidnud Martin. Millega tegu oli, ei osanud ta arvata, kuid huvitav leid oli see tema sõnul sellegipoolest.

Esmaspäeva lõunaks, mil Oma Saare reporter ja fotograaf kivi otsima läksid, oli see aga kirjeldatud kohalt kadunud ning jahisadama kapten Oskar Jõgigi ei osanud öelda, millega tegu võis olla. “Võib-olla oli see pulmaliste jagu, siin käiakse ikka oma nime uputamas,” pakkus Jõgi. Nii huvitavat nimeuputamise meetodit pole sadamas enne nähtud. Sadama kapteni sõnul heidetakse neiupõlvenimi tavaliselt lihtsalt pudelis vette.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 47 korda, sh täna 1)