MOBI jõuab mais Saaremaale

15. märtsil alustas Jõgevamaalt teist korda Eesti Töötukassa mobiilne nõustamine ehk MOBI. 10. mail on MOBI Saaremaal Kavandi seltsimajas, 12. mail Aste klubis, 17. mail Pidula kalakasvanduses ja 20. mail Pamma seltsimajas.

Töötukassa avalike suhete peaspetsialist Küllike Heide ütles Oma Saarele, et Saaremaal plaanitakse tutvustada tööturu olukorda, kohalike tööandjate võimalusi ning valdade ettevõtluskeskkonda ja teenuseid.
“Räägime ka tööotsingu, karjääriinfo ja tööleasumise alasest teavitamisest ja nõustamisest, töötukassa tegevusest ning soovijatele pakume individuaalset nõustamist ja ettevõtlusega alustamise võimalusi,” rääkis Heide.

Tema sõnul külastab MOBI neid paiku, kus tööpuudus on kõige suurem, ning töötukassa teeb koostööd kohaliku omavalitsusega, sest nemad teavad kõige paremini, millised küsimused ja probleemid just selles vallas aktuaalsed on ja mida tahetakse kõige rohkem arutada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)