Krimi

Vargad käisid saunas

Ajavahemikus 27. detsember kuni 9. aprill on sisse tungitud Kaarma vallas Õha külas asuvasse ehitusjärgus sauna. Lõhkumisega tekitatud kahju on avaldaja hinnangul 400 krooni.

Lõke majale liiga lähedal
Laupäeval kell 13.21 kustutasid päästjad Kärla vallas Mõnnuste külas lõkke, milles põletati põhku. Lõke oli tehtud hoonetele liialt lähedale: ühest hoonest 2 m ja teisest 10 m kaugusele. Päästjad tuletasid lõkke tegijale meelde tuleohutusnõudeid – lõke peab hoonetest asuma vähemalt 15 m kaugusel.

Suitsuandur päästis

Laupäeval kell 19.57 tuli häirekeskusele teade, et Kuressaares Talve tänavas töötab ühes korteris suitsuandur ning tunda on suitsulõhna. Kohale jõudnud päästjad sisenesid korterisse, mis oli suitsu täis. Köögis pliidil kõrbes toit ja toas magas mees. Päästjad viisid kõrbenud poti toast välja ja tuulutasid ruumid. Kiirabi kontrollis kohapeal suitsu sisse hinganud mehe tervist, arstiabi ta ei vajanud.

Järelevalveta lõke süütas kulu

Pühapäeval kella 13.54 ajal kustutasid päästjad Kaarma vallas Kudjapel 0,3 ha ulatuses põlevat kulu. Kulupõleng sai alguse lõkkest, mille inimesed olid hetkeks järelevalveta jätnud. Kohapeal olnud inimesed said tulele ise piiri pandud, päästjad kustutasid viimased tulekolded.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 67 korda, sh täna 1)