Juhtkiri: Kui tahaks aidata, aga ei saa…

Juhtkiri: Kui tahaks aidata, aga ei saa…

 

Kuidas aidata, kui aidata tahad, aga pead lihtsalt jõuetult ootama ning vaatamata kõigile jõupingutustele on resultaat null? Just selline küsimus kerkis toimetuses pärast läinud neljapäeva hilisõhtul Kuressaare kesklinnas toimunud hädas olnud koera päästmisoperatsiooni.

Oli ülimalt meeliliigutav, kuidas tuntud näitleja koos abikaasa ja kahe kohaliku koolitüdrukuga üritas hätta sattunud kutsut turvalisse paika toimetada. Kahjuks näitas aga luhtunud päästeoperatsioon ka Kuressaare linna jõuetust tagada sellistel juhtudel loomale varjupaik – tuli ju koer jätta siiski ilma hooleks.

Lemmikloomade varjupaiga teema on Kuressaares õhus olnud juba aastaid – see on küll võetud plaani, kuid ikka on midagi olulisemat vahele tulnud. Siiski loodab toimetus, et need koolitüdrukud, kes seda kutsut päästa üritasid, hädasolijat ka edaspidi lamama ei jäta. Vaatamata sellele, et seekord nii läks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)