Nael: Lume alt sulab välja imeasju

Nael: Lume alt sulab välja imeasju

 

Veed vulisevad ja hing lausa hõiskab sees. Pikk ja raske talv on möödas. Sellest, et suurvesi minu ööpoti minema viis, pole hullu, sain selle naabrimehe käest kätte.

Lisaks vetemöllule on huvitav see, et lume alt tuleb välja igasugu põnevaid asju. Lausa selliseid, mida on juba arvatud kadunud asjade maale siirdunud olevat.

Endal mul suurt vedanud ei ole. Olen lume alt üles leidnud vaid oma vahetuspesu, jalgrattaketi, pooliku pudeli poslamaslat, pintsaku ülemise nööbi ja selle paganama küttearve, millele viidates nõutakse minult viiesendise võla tasumist eelmise aasta septembrikuu eest. No jopakolla, ma ütlen. Ma rääkisin neile inkassomeestele, et olge nüüd peale. Varsti tuleb euro ja siis pole nii väikest raha enam olemas. Nemad vehivad minu nina ees aga kohtukutsega ja ütlevad, et reaalsest vanglakaristusest mul pääsu pole. Nüüd saan vähemalt sellest jamast lahti.

Edasi loe laupäevasest Oma Saarest.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)