Marko Kesküla: Mu elu hakkas dikteerima tuul (6)

Marko Kesküla: Mu elu hakkas dikteerima tuul

Foto: Erakogu

“Jõudsime Cabaretesse 18. oktoobri hommikul, ilm oli suurepärane, päevane õhutemperatuur veidi üle, õhtune veidi alla kolmekümne soojakraadi. Kuna ajavahe Euroopaga on siin pluss kuus tundi ja selja taga oli meil pikk lennureis üle Atlandi ookeani, siis esimesel õhtul vajusime voodisse juba kuue-seitsme vahel ja kärarikkast Cabaretest ei osanudki suurt midagi arvata. Alles öösel kell neli ärgates ja õue astudes, kui soe õhk vastu pahvatas, ookean mühises ja kuskilt kostus vaikset kariibi muusikat, tumedas taevas säras tuhandeid eredaid tähti ning paistis hiigelsuur kuu, saime aru, et meile hakkab siin meeldima.”

See jutt tuleb Marko Keskülast (30), kelle ellu tuli lohesurf ja koos sellega elu kui filmis – päike, valge liiv, sinine meri…
Marko on Kuressaare poiss. Siin sündinud, siin koolis käinud. Pärast Kuressaare gümnaasiumi lõpetamist läks Marko nagu paljud noored saarlased pealinna ülikooliharidust nõutama. “Katsetasin erinevates pealinna ülikoolides, kuni lõpuks leidsin kõige südamelähedasema eriala – kehakultuuri,” räägib Marko. “Ülikooli kõrvalt sai ka tööl käidud, mistõttu ülikooli lõpetamine lükkus natuke edasi, aga lõpetatud ta sai.”

Edasi loe laupäevasest Oma Saarest.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 359 korda, sh täna 1)