Parkimisprobleemid sundisid linnateatrit appi hüüdma (3)

Kuressaare Linnateater pöördus linnavalitsuse poole palvega parandada liikluskorraldust teatri juures parklas Tallinna tn 20.

“See on niivõrd vana probleem, sest sellest räägiti juba siis, kui seda parklat siin rajati,” lausus Kuressaare Linnateatri direktori asetäitja loome alal Aarne Mägi, kelle sõnul pargitakse kogu see aeg linnateatri tagumine sissekäik umbselt täis. Ta lisas, et teatril on terve fotoseeria parkivatest autodest, et keegi ei arvaks, et nad niisama lärmi tõstavad.

Lahendusena näeb Mägi seda, et liiklusmärk tuleb natuke ettepoole tõsta. “Põhimõtteliselt on nii, et seaduse järgi on see sissesõidu keelu märk, sealt nad üle pole läinud, aga samas pole õigustatud ka see, et kellegi hoovi sissesõiduvärava ette pargitakse,” rõhutas Mägi.
Ta lisas, et teine asi on veel see õnnetu kiviaiajupp garaažide juures, mille otsa nii mõnigi auto on end puruks tagurdanud ja mis takistab suuremate teatriautode liikumist.

“Juhtisin sellele uuesti tähelepanu ja see ei ole mitte esimest korda, kui teater on seda teinud,” sõnas Mägi.
Kuressaare abilinnapea Kalle Koov ütles, et Kuressaare Linnamajanduse mehed Urmas Raik ja Urmas Kuusk tutvusid eile veel kord probleemse kohaga ning paigaldavad sissesõitu keelava märgi ringi tuleval nädalal.
“Lisaks tuleb platsimärgistus, kuid see tehakse juba soojemal ajal. Igal juhul leiame lahenduse – kui üks ei sobi, otsime mõne aja pärast teist. Lahendamatuid olukordi ei ole,” kinnitas Koov.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)