Lühidalt spordist

KORVPALL: Maakonna korvpallimeistrivõistluste teises liigas mängiti neljapäeval esimene poolfinaalkohtumine, kus SK Sihi alistas Ametikooli võistkonna 82 : 68. Teine poolfinaal toimub Kuressaare spordikeskuses täna kell 20, vastamisi on STK/Saku ja Saaremaa Koondis.

VÕRKPALL: Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas võitis Kuressaare VK Avos 5.–6. koha kohtumises Ülenurme/Luunja laupäeval võõrsil 3 : 0, järgmisel päeval alistati sama vastane kodusaalis 3 : 1.

JALGPALL: Eesti jalgpalli meistriliiga 6. voorus kaotas FC Kuressaare laupäeval pärast viigilist poolaega lõpuks 0 : 4 Sillamäe Kalevile.
Meeste jalgpalli väikestel karikavõistlustel alistas Sörve JK 1/64-finaalis FC Twisteri 8 : 0 (väravad: 7. Priit Reiska 12., 26., 56.; 69. Kristen Mere; 22. Kristjan Leedo; 25. Stenver Matt; 59. Amor Luup).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)