Laugu turismitalu saadab külalised võistu matkama

Laugu turismitalu saadab külalised võistu matkama

SAAREMAINE ON PRIORITEEDIKS: Laugu turismitalu perenaine Annika Vallau ja peremees Uku Sillaste on veendunud, et mida rohkem ehtsat Saaremaad külalistele pakkuda, seda parem nii meile kui neile.
Foto: Peeter Kukk

Tänavusel turismihooajal esmakordselt külalisi võõrustav pulbitseva nõiakaevuga Laugu turismitalu Leisi vallas ei paku Saaremaad uudistama tulnud huvilistele üksnes meeldivaid ööbimisvõimalusi ja suitsusaunamõnusid, vaid saadab liikumisest lugupidavad inimesed lähiümbruse matkaradadele võistu ajaloo-, kultuuri- ja loodusväärtusi tundma õppima. Talu rendib väiksematele gruppidele välja mugava kuuekohalise autosuvila, millega saab uudistada nii Saaremaad kui sõita ka pikemale huvireisile.

Ligi saja-aastase Tammiku taluhoone on selle nüüdsed omanikud Uku Sillaste ja Annika Vallau pilkupüüdvaks roogkatusega maamajaks renoveerinud. Päris uued rajatised on neljakohaline kämpingumajake, vanade jooniste järgi ehitatud suitsusaun, roogkatusega salvkaev, kaks sillakest, kiiged ja muidugi kevadine tõmbenumber, raudkividest meisterdatud rakkega looduslik purskkaev.

Loe edasi värskest Oma Saarest.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 107 korda, sh täna 1)