Karja pagariärist sularaha otsinud varas mõisteti süüdi

Tänavu veebruaris Karja pagariärisse sisse murdnud 19-aastane noormees tunnistati Kuressaare kohtumajas süüdi lõpuleviimata varguses ning mõisteti talle kuue kuu pikkune vanglakaristus tingimisi 18-kuulise katseajaga.

19-aastane noormees lõhkus 19. veebruari varahommikul kell 4.45 Karja pagariäri akna ja tungis sealtkaudu ärisse sisse, lootes kassaaparaadist sularaha leida. Vargale sattus peale pagariäri töötaja, kes oli märganud kahtlast liikumist ja läinud olukorda kontrollima. Teolt tabatud varas põgenes, lõhkudes põgenemise käigus kassaaparaadi.

Lõhkumistega tekitas noormees kahju 9192 krooni. Lisaks tekitatud kahju hüvitamisele tuleb mehel maksta ka 6525 krooni sundraha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)