Juhtkiri: Patukotid filmi sisse

Juhtkiri: Patukotid filmi sisse

 

Kevad toob igasugu rõõme. Loodus tärkab ja veed vulisevad. Kahjuks näib ka lume alt väljasulav koerakaka olevat juba looduse osa.

Lumesulamine on kui tõendus sellest, kui hooletu või hoolas on koeraomanik talvel olnud. Mitme kuu tulemused on näha kui peo peal. Ja kiita pole midagi. Eks ta ole ikka raske kutsu järelt koristada küll, kui õues on –20 ja juba koeraga jalutadagi on külm. Kõige kurvem on see, et olukord ei parane ka kevade saabudes. Oma koera järelt koristada ei viitsi paljud.

Oma Saar ühineb linna heakorraametnike üleskutsega: paneme need kodanikud, kes ei viitsi või ei jaksa või ei taha oma lemmiku järelt koristada, filmi sisse ja pildi peale. Ametnikud saavad siis asja menetleda ja OS võib pildid lehte ja videod internetilehele panna, kui vaja.

Ehk siis hakkavad koristama ka need, kes muidu koeraga rõõmsalt minema jalutavad ja kaka lihtsalt kevadet nautima jätavad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)