Kiida teenindajat

Kiida teenindajat

Jana Usin (vasakul) ja Taavi.
Fotod: Peeter Kukk

JANA USIN
Riidepood Stiilikas
“Mulle meeldib poes töötada, oleks vaid kliente rohkem. Varem töötasin Adnielis õmblejana. Kui pood avati, siis kutsuti mind siia juhatajaks.”
Tänulikud kliendid arvavad Janast nii: “On poes ideede ja kampaaniate generaator. Peale töö on tal kodus juhatada suur majapidamine, neli last, abikaasa ja koer. Poekülastajate pilku haarab Jana rõõmsameelsus ja sära. Ta naeratab alati nii, justkui ootaks ta just seda inimest, kes poodi astub.”

TAAVI 
EQ Computer
“Küllap mind sätiti üles selle tõttu, et mulle meeldib inimestega suhelda. Töötan sel alal alles neli kuud, enne seda olin Saaremaa ühisgümnaasiumi õpilane. Arvutiasjanduses olen iseõppija, mingit sellealast haridust mul ei ole. Minu töö on klienti nõustada ja teda aidata. Ka firmaga olen väga rahul.”
Klient ütleb Taavi kohta nii: “Lahke, annab igasuguseid arvutialaseid nõuandeid. Rikkumata närvidega, kannatlik, abivalmis. Püüab pakkuda kliendile parimat.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 210 korda, sh täna 1)