Pahupidi päev (3)

Pahupidi päev

Foto: Peeter Kukk

Tauno, Andres ja Markus Kuressaare gümnaasiumi 10.b klassist näitasid 1. aprillil, kuidas ollakse riides, kui koolis on tõeline pahupidi päev. Selline päev oli õpilaste endi idee, mis on nüüd saanud juba traditsiooniks.

“Toimi järgnevalt: võta riided seljast ja pööra need pahupidi ning pane uuesti selga,” kutsus Kuressaare gümnaasiumi kodulehel üles kooli noorsootöötaja Anneli Meisterson, lisades, et naer on tervisele kasulik ning üks kord elus on võimalik kooli tulla ka pahupidi riietega.

Lisaks pahupidi riietele sai naerda ka kõikidele ustele pandud siltide üle. Kuid see ei olnud veel sugugi kõik, sest söögivahetunnil ulatas toiduportsioni sööklas direktor Toomas Takkis ise, ametis olid ka teised kooli juhtkonna liikmed.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)