Sandla kultuurimaja saab 100 000 eest suitsuruumi (3)

Üleeile tekitas Pihtla vallavolikogu liikmete hulgas parasjagu emotsioone Sandla kultuurimajas toimuv remont. Nimelt on Sandlas plaanis eelarves oleva remondiraha eest, mida on 100 000 krooni, ehitada valmis suitsuruum.

Sandla kultuurimaja direktori Annely Õisnurme sõnul on tegemist tagavaraväljapääsu remondiga ning praegu tühjalt seisvasse ruumi tuleb ka suitsetamiskoht. “See mõte on mul olnud juba ammu, sest vajalik on ta olnud nii tagavaraväljapääsu väljaehitamise kui ka selle tõttu, et maja ees suitsetamine ei ole ilus pilt,” ütles Õisnurm.

Ta lisas, et siiani on Sandla kultuurimaja tagumine osa olnud väga korrast ära ning majal puudusid nii väljapääsutuled kui ka korralik elekter.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)