Saaremaa ralli toob linnakatse tagasi (2)

Tänavuse suurema rahvusvahelise huvi tõttu soovivad Saaremaa ralli korraldajad linna kiiruskatse taas rallikavasse panna.

“Aastaid on olnud nii võistlejatele kui pealtvaatajatele hinnatuim kiiruskatse lossipargi äärne linnakatse. Viimastel aastatel on see majanduslikel kaalutlustel ära jäänud,” seisab Saaremaa Ralli MTÜ kirjas Kuressaare linnapeale Urve Tiidusele.

Käesoleval aastal kuulub Saaremaa ralli lisaks Eesti ralli meistrivõistluste sarjale ka Balti karikasarja ja on tunnistatud FIA Põhja-Euroopa rallisarja etapiks. Saaremaa Ralli MTÜ juhatuse liikme Einar Soe saadetud kirjas on öeldud, et sügisene ralli on ühtlasi Põhja-Euroopa sarja viimane etapp ja seega toob üritus Kuressaarde suuremal hulgal nii rallisportlasi kui ka külalisi välismaalt.

Einar Soe sõnul on ettevalmistustööd erinevate maksude, tänavate sulgemise, ruumide rentimise ja muude protseduuride tõttu tihedalt seotud linnavalitsuse ja selle allasutustega. Kirjas linnapeale uurib ta ka seda, kas linn oleks valmis 8.–9. oktoobril toimuvat üritust rahaliselt toetama.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)