Oma Saar pakub lugejatele valikuvõimalust (12)

Vastu tulles lugejate soovile alustab Oma Saar tänasest kolme korra tellimuste vastuvõtmist. “Kolmel korral ilmuvat lehte on Oma Saarelt küsitud lehe ilmuma hakkamisest peale,” ütles peatoimetaja Tiina Luks.

Seni pole lehe sellist tellimise võimalust pakutud, sest masuaja tingimustes ei nähtud toimetuses asjal perspektiivi. “Majandusolukorra stabiliseerudes leidsime, et lugejate soovile tuleb vastu tulla,” ütles vastutav väljaandja Gunnar Siiner.

Tellimusi vormistatakse toimetuses Tallinna tn 9. Kolme korra tellimus maksab 255 krooni kuus ja on Siineri kinnitusel eriti sobilik inimestele, kellel on majapidamises kolm küttekollet: ahi, kamin ja pliit.

“Siis ei pea iga päev tuld tehes kokkuhoidlikult ühte lehte kolme kolde vahel jagama, vaid iga päev tuleb koju kolm eksemplari ja pärast nende läbilugemist on väga mugav tuld hakatada,” sõnas Siiner. Lisaks loosime kõigi tellijate vahel välja elavhõbedatransformaatori ja Soome plokiga värviteleri Vesna.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)