EK esinduse administratsioonijuhiks sai saarlane Alar Kalamees (2)

Tänasest on Tallinnas Euroopa Komisjoni Eesti esinduse administratsioonijuhina ametis saar-lane Alar Kalamees, kes varem töötas Brüsselis Euroopa Komisjoni regionaalpoliitika peadirektoraadis Eesti-Soome-Läti üksuse programmijuhina.

“Töö on hästi vastutusrikas selles suhtes, et peab suutma kogu Euroopa komisjoni Eesti esindust administreerida, mis tähendab, et asi töötaks ja toimiks igapäevaselt,” ütles Alar Kalamees Oma Saarele. Tema tööks on administratiivsete tegevuste juhtimine, kuhu kuuluvad sellised teemavaldkonnad nagu finants- ehk eelarve-, personali- ja haldusküsimused, lisaks veel vastutus esinduse turvalisuse eest.

Uue töökohaga seotud ootustena nimetas Alar Kalamees uusi kogemusi, uut väljakutset ja meeldivat kollektiivi. Esinduse töö peamine eesmärk on teavitada Eesti ajakirjandust ja avalikkust EL-i uutest arengusuundadest ning komisjoni tegemistest ja seisukohtadest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 205 korda, sh täna 1)