Algas talguliste registreerimine

Täna alanud talguliste registreerimine tõotab talgutest suurimat osavõttu just Saare maakonnas, sest saarlaste väljapakutud talgukohti on üle 50.

Talgupäeva üks siinseid eestvedajaid Heidi Hanso rääkis Oma Saarele, et saarlased on oma agarusega uljalt esirinnas. “Kokku on meil vaja saada 1522 kätepaari, siis oleme tervele Eestile ära teinud,” kinnitas ta. 

Hanso ärgitas saarlasi kindlasti ennast aegsasti sobivasse talgupaika kirja panema. “Saaremaa on talgute registreerimise näol tõestanud, et palju on neid kohti, kus saaks midagi koos ära teha. Nüüd siis saame tõestada, et meil on ka piisavalt hakkajaid inimesi kampa löömas, et saaksime ise vajalikud asjad korda teha,” ütles ta. Väga oluline on tema sõnul ka see, et aktsiooniga on liitunud paljud Saaremaa organisatsioonid, et talguliste elu lihtsamaks teha.

Kuni 1. mail toimuva ühisaktsioonini saab end talgulisena arvele võtta kas Teeme Ära kodulehel www.teemeara.ee , Swedbanki kontorite avalikes arvutites, kohalikus raamatukogus või telefonil 590 974 000.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 9 korda, sh täna 1)