Suur reede tõstab oluliselt Väinamerel reisijate arvu

Seoses lihavõttepühadega on eeloleval nädalavahetusel oodata tavapärasest suuremat reisijate hulka Väinamere parvlaevaliinidel.

Väinamere Liinid OÜ teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on suur reede toonud igal aastal tavanädalavahetusest oluliselt rohkem saartele sõitjaid. Firma on suurenenud nõudluse ootuses lisanud sõidugraafikutesse täiendavaid reise, aga palub kindlasti tutvuda reiside täitumusinfoga www.tuulelaevad.ee ostukeskkonnas ja planeerida oma sõiduaega, ostes võimalusel e-pileti väljuvatele laevadele, kus on veel vabu eelmüügikohti. Seda eriti Kuivastu–Virtsu liinil.

Kuivastu–Virtsu liinil kehtib pühade ajal tavagraafik, vastavalt vajadusele võivad Regula ja St Ola üle minna ka vabagraafikule.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)