Saarlaste ajakirjavalikus esikohal Kodutohter

Eesti Posti andmeil on Saare maakonda tellitud 153 erinevat ajakirja. Kokku potsatas väljaandeid veebruarikuus saarlaste postkastidesse 8491.

Kõige rohkem loetakse maakonnas Kodutohtrit, mida tellib 797 inimest. Populaarne on ka Kodukiri (617 tellijat) ja Eesti Naine (581). Pingerea eesotsas on veel Kroonika (469), Naisteleht (460) ning Pere ja Kodu (407). 368 tellijat oli Naistelehe Nipiraamatul, 288 Elukirjal, 246 Tervis Plussil, 223 ajakirjal Naised ja 192 ristsõnaajakirjal Ristik.

Haruldasemad väljaanded, millel on Saare maakonnas vaid üks tellija, on Ai, bolit!, Bibliotetška Znaharja, saksakeelne Burda, Dolores, Dom. Sad. Ogorod, Eramu&Korter, Jooksja, Profiköök, Raamatukogu, Köök, Maja, MaksuMaksja, Meie Aeg, Motokross ja Motosport. Kaks tellijat on ajakirjadel Cheese, Juridica, Ptšelovodstvo, Kööginurk, Avenüü, Muumi mõistatuste- ja värviraamat ning Nelli Saatus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)