Saaremaa ralli annab tänavu mitme meistrisarja punkte (1)

Eesti autoralli meistri- ja karikavõistlused lõpevad tavapäraselt Saaremaal sõidetava etapiga.

Traditsiooniline Saaremaa ralli, mis toimub 8.–9. oktoobril, kuulub sel aastal täiendavalt mitme mastaapsema sarja arvestusse.
Punktilisa saavad võistlejad hooaja viimaselt rallilt koduvabariigis loota ka NEZ-sarja (North European Zone) ehk 9-etapilise Põhja-Euroopa regiooni meistrisarja ja Balti meistrivõistluste arvestuses.

Baltimaid hõlmavad meistrivõistlused on tänavu asendamas mõnel varasemal aastal korraldatud Balti karikavõistlusi autorallis.
Sellesse sarja kuulub kolm kruusakattega teedel sõidetavat osavõistlust, millest esimene toimub 15.–16. mail Lätis Talsi lähistel, teine 14.–15. augustil Leedus Zarasai kandis ning hooaja finaalvõistlusena on kalendrisse kantud sügisel Kuressaarest algav ja samas lõppev ligi pooletuhande kilomeetri pikkune 43. Saaremaa ralli.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)