Infopäev tööandjatele oli töine

Eelmisel neljapäeval toimus töötukassas infopäev tööandjatele. Saaremaa töötukassa juhataja Kaie Lepa sõnul läks päev igati korda. Ettevõtjatele räägiti töötukassa teenuste – palgatoetuse ja tööpraktika – rakendamisest.

Samuti selgitati koondamistega seonduvat ja dokumentide õiget vormistamist, et töötukassa hüvitiste maksmisel takistusi ei oleks.
“Meil olid külas ka kolleegid keskusest, kes rääkisid tööandjale mõeldud teenustest ja kõigil oli ka võimalik küsimusi esitada,” rääkis Kaie Lepp. “Positiivne oli see, et huvi oli väga suur, osalejaid oli 41.”

Infopäeva viimane esineja oli Saaremaa töövaidluskomisjoni juhataja Evi Ustel-Hallimäe ja ka töövaidluste teema käsitlemisel kujunes Lepa sõnul pikaks just küsimuste-vastuste osa, sest probleeme on praegusel ajal paljudel tööandjatel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)