Karin Õun: ripsmetušši vihaga kätte võtta ei saa (6)

Karin Õun: ripsmetušši vihaga kätte võtta ei saa

Foto: Erakogu

“No vaata ise, need on ju kaks täiesti erinevat asja,” näitab Karin Õun (22) naerdes mulle kaht alust, mille peal on minu arvates täiesti sarnased värvipaletid. Inimese jaoks, kes ei viitsi igal hommikul korralikult habetki ajada, ei ole neil mitte mingisugust vahet. Läikivam või matim, seda asjatundmatu silm ära ei taba. Jumestusmaailm on keeruline, kui sa sellega ise kunagi tegelenud või seda tarbinud ei ole. Karini jaoks on see nauditav hobi, mis on tegelikult Tartu ülikooli riigiteaduste alal lõpetanud neiule juba piisavalt tunnustust toonud.

“Minu jutt ei saa minu tegudest eespool käia,” viitab Karin (suurel fotol), et ta ei pea end mingiks hirmus vägevaks jumestajaks. Pigem ikka õpib ja katsetab alles ning naudib. Siiski on ta teinud meiki näiteks mitmele ajakirjakaanel ilutsenud inimesele, osalenud jumestajana moešõudel ja lauluvõistlustel ning teinud meigi iluuisutaja Jelena Glebovale, kui viimane Tallinnas toimunud Euroopa meistrivõistlustel kodupubliku ees võistles.

Edasi loe lugu laupäevasest Oma Saarest.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 249 korda, sh täna 1)