Kiida teenindajat (1)

Kiida teenindajat

Elme Hiiuväin (vasakul) ja Anu Tuulik.
Fotod: Egon Ligi

ELME HIIUVÄIN
Kaarma lillepood

“Pärast Räpina aianduskooli lõpetamist asusin tööle aiandisse ja olen oma ametile truuks jäänud. Energiat igapäevatööks saan lilledest, mida kasvatame ja müüme, ning loomulikult poe klientidelt. Meie poodi tullakse peaaegu alati positiivsete emotsioonidega, mida lillede kinkimine ju iseenesest esile kutsub. Ka töö aiandis paelub mind endiselt.”
Tänulik klient kirjutas Elme kohta nii: “Väga sõbralik, vastutulelik, abivalmis, hea nõuandja.”

ANU TUULIK
Swedpank

“Hea teenindaja peab olema hooliv ja aus. Töötan laenuhaldurina ja pean kõige olulisemaks seda, et laenulepingu punktid oleksid kõik enne lepingu allakirjutamist lihtsalt ja arusaadavalt lahti seletatud. Kui kliendil on mure, siis võtan selle enda hooleks, et lahendus oleks parim võimalikest. Nii tekib usaldus ja rõõm kliendisuhtest on mõlemapoolne.”
Kiitja kommentaar: “Anu on alati viisakas ja abivalmis ning nõustab klienti parimal viisil.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 135 korda, sh täna 1)