Juhtkiri: Lapi või lepi

Juhtkiri: Lapi või lepi

 

Tuleb vist leppida ja nimelt sellega, et teede olukord maal iga päevaga hullemaks muutub. Valdade masu ajal neli korda kärbitud teederaha on sõna otseses mõttes sularahaks muutumas, sest lumetõrjeks tehtud kulutused sulavad kevadiste soojade ilmadega veeks.

Omavalitsused on kulusid kokku löömas, et riigilt lisa küsida. Küllap sulab lootus raha juurde saada samamoodi kui kevadine lumigi. Sügav ja tõsine talv on küll kasvatanud lumetõrjujate sissetulekuid, kuid on ka teeremontijad nende osast ilma jätnud.

Käes on viimane aeg piirata vallateedel raskeveokite liikumist. Ikka selleks, et metsaveokid ei lõhuks ära seda viimast. Ja loota siis kõigi liiklejate mõistvale suhtumisele, sest vahel tuleb lihtsalt leppida paratamatusega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)