Üle 350 lapse teab nüüd tulest rohkem

Märtsi alguses toimus Saaremaal 1.–3. klasside õpilastele mõeldud projekt “Tean tulest”, mille käigus külastasid lapsed päästekomandosid Kuressaares, Leisis, Orissaares ja Kihelkonnal. Kokku käis päästjatel külas üle 350 lapse.

Projekti eesmärk oli tutvustada lastele päästetehnikat ning päästjate igapäevatööd ja elu-olu. Lisaks näidati lastele õppefilmi, õpetati turvalist käitumist ja mängiti võimaluste piires läbi erinevaid ohuolukordi. Lastele õpetati häirekeskusse helistamist, kodust evakuatsiooni ja suitsuses ruumis liikumist. Räägiti ka suitsuandurist ja esmastest kustutusvahenditest.

Ettevõtmise korraldajatel oli väga hea meel selle üle, et lapsed on asjadega väga hästi kursis ja hästi teadlikud kõigest.

Kätlin Poopuu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)