Orissaarlaste soovid täidetakse Soovi firmades

Orissaarlaste soovid täidetakse Soovi firmades

MEISTER IGA TÖÖ PEALE: Poes müüb ja töökojas teeb tehnilist hoolet või remondib. Laur Traumann saab ise hakkama kõigega.
Foto: Sigrid Schönberg

Soovid rollerit, mootorsaagi, jalgratast, puulõhkumiskirvest, motikat, kas või autot – sea sammud Soovi poodi Orissaares, Kuivastu mnt 41. Kui peret on tabanud kurb sündmus, aitab Soovi matusebüroo leinatalitust korraldada. Nimetatud firmade omanik Laur Traumann pakub teenust noorpaaridelegi, kel meeldiks pulmasõitu teha omaaegse Vene luksusauto Volga ehk GAZ-21 S-iga. Möödunud talvel võisid hädalised ettevõtjalt abi saada külmunud veetorude lahtisulatamisel.

Universaalse noormehena saab Laur Traumann oma väikeettevõtete edendamisega kenasti hakkama. Peale selle, et ta on iga päev poes müügileti taga, soovitades potentsiaalsetele ostjatele maailmanimedega firmade metsa- ja aiatehnikat, tööriistu ja seadmeid, rolleritest, jalgratastest ja varuosadest rääkimata, võtab ta aega ka tehnilisi vahendeid hooldada-remontida, tööriistu rentida, matuse- ja pulmateenustega tegeleda.
Vaata ka www.varuosad.ee .

Edasi loe lugu värskest Oma Saarest.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 100 korda, sh täna 1)