Pensioniea tõstmise arutelu jätkub

Opositsioonilise Keskerakonna fraktsioon lõpetas eile õhtul pensioniiga tõstva eelnõu teisel lugemisel muudatusettepanekute hääletamise eel vaheaegade võtmise.

Riigikogus jätkus eile õhtul pensioniea tõstmise arutelu juba teist ööpäeva, kuna teisipäeva hommikul toimunud korralisel ja õhtul alanud ning 15 tundi kestnud täiendaval istungil ei jõudnud parlament eelnõu teise lugemisega lõpule.

Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson ütles, et opositsioon lõpetas pensioniiga tõstva eelnõu muudatusettepanekute hääletamise eel vaheaegade võtmise, kuna saavutas Reformierakonna ja Isamaa ja Res Publica fraktsiooniga kokkuleppe, et pensioniiga tõstvat eelnõu ei võeta märtsikuus vastu ning täiendavat istungit kokku ei kutsuta.

“See tähendab, et arutelu pensioniea tõstmise kohta jätkub sotsiaalkomisjonis,” märkis Simson. Eelnõule on vastu seisnud lisaks Keskerakonnale ka Rahvaliidu ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioon.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 8 korda, sh täna 1)