Muhumaa pardal startis Sise TV

Peamiselt reklaamklippe ja liinigraafikute infot vahendav kanal hakkab RSS-
uudisvoona edastama ka Oma Saare uudiseid. Kadi raadio tegevdirektori ja Oma Saare vastutava väljaandja Gunnar Siineri sõnul varustatakse Sise TV-ga kõik uued liinidele tulevad parvlaevad.

“Sise TV eesmärk on sisustada reisijate ülesõiduaega, näidates ekraanidel lisaks reklaamile üldist huvipakkuvat teavet nagu näiteks uudised, ilmaprognoos ja kellaaeg,” tutvustas Siiner parvlaeva reisijatele pakutavat.
Kadi raadio jaoks on Siineri sõnul tegu sisuliselt uue väljundiga reklaamikanalite nimekirjas. Lisaks Sise TV-le tegeleb Kadi raadio reklaamipindade müügiga nii Virtsu, Kuivastu, Rohuküla kui ka Heltermaa sadamas ja kõigil parvlaevadel. “Sise TV on meil sisuliselt uus teenus reklaamikliendile,” nentis Siiner.

Kanal edastab lisaks reklaamklippidele ja värsketele Oma Saare uudistele ka infot kõigi laevaliinide kohta sarnase inforea abil, mis jookseb tuulelaevad.ee kodulehel. “Inforeal antakse reaalajas teavet selle kohta, kas liinid on graafikus,” sõnas Gunnar Siiner.
Tulevikus on plaanis hakata Sise TV-s näitama ka maakondi tutvustavaid klippe nii vaatamisväärsustest kui ka paljust muust, mis puutub saarte ellu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)