Saaremaalt pärit poistepilastaja pandi vangi (1)

Tartu maakohus saatis esmaspäeval kaheks aastaks vangi alaealistele alkoholi andnud ja nendega tahtevastaselt oma sugukirge rahuldanud mehe, vahendas uudisteagentuur BNS.

Tartu maakohus tunnistas Verner Paju (61) süüdi alaealiste kallutamises alkoholi tarvitamisele. Samuti mõistis kohus mehe süüdi alaealiste kaasamises sugulise kire rahuldamisele sugühendusest erineval viisil nende tahte vastaselt ja nende seisundit kasutades.

Süüdistuse järgi pakkus Paju mullu suvel kolmele alaealisele korduvalt alkoholi. Noorim alkoholi tarvitamisele kallutatu oli 13-aastane. Sugulist kirge rahuldas Paju mullu suvel 16-aastase purjus noormehega. Süüdistuse järgi üritas Palju mullu suvel astuda suguühendusse ka 17-aastase alkoholijoobes noormehega. See tegu ei leidnud kohtus siiski tõendamist ning kohus kvalifitseeris teo ümber sugulise kire rahuldamiseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)