Nael: Bussid hakkavad tagurpidi sõitma

Nael: Bussid hakkavad tagurpidi sõitma

 

Lõpuks ometi on Saaremaal välja mõeldud üks korralik turismiatraktsioon, mis toimib aastaringselt. Nagu kohaliku valitsuse internetikodust saab lugeda, tehakse mitmeid liinimuudatusi. Aga asja nõks on hoopis muus.

Nimelt on iva selles, et kõik liinid muutuvad seeläbi, et bussid hakkavad sõitma hoopis tagurpidi. Sellise ideega tuli välja minu kaaslane Anonüümsete Bussisõidusõltlaste klubist, kelle nime ma siinkohal ei saa öelda, kuid kes on meie valitsuse osakonnajuhataja.

Jopa-kolla, ma pean ütlema, et see on üks väärt idee. Pidevalt käivad meil koos mingid konsiiliumid, kes nuputavad välja mingeid märke ja särke ja värke, kuid ühegi normaalse lahenduseni ei jõua.

Edasi loe laupäevasest Oma Saarest.

Telli Oma Saar siit

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)